Wie zijn wij;

Carmen Brussel;

Energetisch Therapeut, Tarot/Psychometrie, Aura/Chakra healing & Coaching

Ik ben 4 december 1967 geboren te Ens in de Noordoostpolder.

Al op jonge leeftijd ben ik verhuisd naar Den Haag, geen slechte stad voor iemand als ik met een Indische achtergrond. Al vanaf jonge leeftijd bezit ik intuïtieve gaven die ik op latere leeftijd verder heb ontwikkeld. Al lange tijd doe ik aan fotolezen en leg ik de kaart (tarot waarin ik ook cursussen heb gevolgd).

Na aanvankelijk familieleden en later ook vrienden en kennissen te hebben geholpen, ben ik professioneler gaan werken en ook op een breder terrein. Al snel werd mij duidelijk dat de intuïtieve waarneming weliswaar mensen op weg kan helpen, maar vele klachten vragen toch om een meer professionele begeleiding als paranormaal genezer.

Daarom heb ik op dit gebied vele cursussen gevolgd en beschik ik thans over een praktijk waarin mijn gaven als medium samengaan met therapieën als Chakra-reading en –healing, magnetiseren, kleurentherapie, bloesemtherapie, pendelen, maar ook huwelijkstherapie. Sinds 2006 sta ik ingeschreven als ZZP-er als Carmen Medium. Na aanvankelijk een gestaagde groei ben ik samen met mijn partner in 2009 een spiritueel centrum begonnen onder de naam De Stille Kracht. Spiritueel maar niet zweverig. Met zijn kennis en ervaring op massage en shiatsu gebied en mijn ervaring op gebied van het bovenstaande kan ik (kunnen wij) u veel beter en gerichter van dienst zijn.

Overigens ken ik mijn grenzen en zal u zo nodig doorverwijzen naar de reguliere geneeskunde.

 

Ben Plug Brussel

Therapeutische Massages, Shiatsu-holistische massages, ontspanningsmassage & Coaching

Ik ben Ben Plug-Brussel, 25 januari 1977 geboren te Den Haag. Je kan wel zeggen een ras-haagenees.

Al vanaf jonge leeftijd ben ik meer dan gemiddeld geïnteresseerd geweest in Japan en wat dit land te bieden heeft. Na een lange zoek -tocht binnen de diverse Martial Arts ben ik uiteindelijk op m'n 17e in aanraking gekomen met Aikido.

 

Onderdeel van de lessen die ik gevolgd heb bij Heiwakan was Shiatsu. Na ruim 3 jaar Shiatsu als onderdeel van de sport beoefend te hebben ben ik me verder gaan verdiepen in deze drukpunt massage. Ik ben al jaren op zoek naar de meest efficiënte, prettige en snelle methode om mensen te helpen hun zelfgenezingskracht weer terug te vinden en heb veel interessante cursussen en workshops op dit gebied bezocht.

 

In de afgelopen 18 jaar heb ik veel geleerd, steeds betere en snellere behandelwijzen, Shiatsu biedt vele verschillende technieken welke ik altijd gebruikt bij mijn massagebehandelingen. Shiatsu is een snelle en werkzame methode! In de eerste weken na de eerste behandelingen bemerkte ik de meest spectaculaire veranderingen bij volwassenen en kinderen, in hun lichaamshouding, hun pijn en zelfs in hun geest. In onze praktijk combineer ik de Shiatsu Therapie met de werkzaamheden van Carmen (Medium en Relatie therapeut) die op haar eigen wijze geestelijke en lichamelijke blokkades weg kan nemen. Onder andere haar Chakra healing en Handopleggingen zijn een graag geziene aanvulling op de drukpunt massage en vise versa. Door de jaren heen is mijn intuïtie dusdanig ontwikkeld dat ik op gevoel de pijnlijke plekken, of de oorzaken weet te vinden. In combinatie met Magnetiseren merk je dat de energiebanen weer stromen.