Nieuws en Acties

 

Beste Lezer,

 

Nog even nagenieten van de mooie zomerse dagen? Voor ons een goede reden om onze herfstactie in te zetten;

Cursus:

De cursussen Tarot, Ontdek je eigen gave en de massage cursus zijn weer in volle gang. We zoeken nog een aantal deelnemers voor de nieuwe groepen (4-6) ook voor de engelstalige varianten.

De kosten voor alle cursussen zijn nu € 250 euro voor 10 lessen!

Herhaling van de combi actie:

Omdat we merken dat de combinatie van een reading/tarot van Carmen en een massage van Ben in voorgaande acties zeer positief zijn ontvangen gaan we deze nog een keer herhalen!

€25,- maximaal 3 per persoon (voor jezelf of als cadeau).

Hoe werkt het?

U mailt ons terug met het aantal. U ontvangt van ons een factuur met de unieke betalingscode en de voucher(s), na betaling is/zijn deze geactiveerd. Bestellen kan tot 1 oktober 2016! (de vouchers hebben geen vervaldatum!)

 

Familieopstellingen & introductieworkshop familieopstellingen door Rob van der Niet

Opstellingenmiddag

Op 24 september brengen 2 of 3 mensen hun vraag of klacht in voor een familieopstelling. De andere deelnemers worden uitgenodigd mee te doen als ‘representant’ of als toeschouwer, en kunnen zo ervaren hoe een opstelling in z’n werk gaat. Een opstelling over de vraag van iemand anders geeft ook vaak een antwoord op iets wat bij de andere aanwezigen speelt, 24 sept van 13:30 – 16:00 uur, kosten vraagstellers: € 50, overige deelnemers €12,50.

Introductieworkshop familieopstellingen

Voor wie eerst wat meer wil weten over opstellingen, en er eens voorzichtig mee wil experimenteren, wordt op zaterdag 8 oktober een introductieworkshop familieopstellingen georganiseerd. Na een korte uitleg ervaren de deelnemers zelf hoe ze op deze bijzondere manier meer inzicht kunnen krijgen in hun situatie. 8 oktober van 13:30 – 16:00 uur, kosten: € 30,- pp.


*beide worden gegeven bij ons op locatie Thomsonlaan 12a

 

Aanmelden voor één van de cursusen, de actie of voor de familiopstelling kan via info@de-stille-kracht.nl

Vriendelijke groet,

Ben Plug-Brussel & Carmen Brussel
De Stille Kracht
info@de-stille-kracht.nl

www.de-stille-kracht.nl
Mob. 0651377851 of 0651299277

 

 

 

kijk voor meer cursussen hier !

 

 

Meer acties en nieuws volgen spoedig!